Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1974
Title: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи, виконання графічно-розрахункової роботи для студентів денної форми навчання та для виконання контрольної роботи 2
Authors: Панченко, Сергій Володимирович
Бойнік, Анатолій Борисович
Прилипко, Андрій Андрійович
Issue Date: 2015
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи, виконання графічно-розрахункової роботи для студентів денної форми навчання та для виконання контрольної роботи 2 з дисципліни "Електроживлення систем автоматики" на тему "Розрахунок та проектування установки електроживлення маршрутно-релейної централізації" для студентів заочної форми навчання рівня бакалавр 6.050202 з напряму "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" всіх форм навчання / укладачі : С.В. Панченко, А.Б. Бойнік, А.А. Прилипко ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 38 с.
Abstract: Для заданої станції, яка обладнана маршрутно-релейною централізацією (МРЦ), потрібно розробити електроживильну установку (ЕЖУ) та розрахувати її основні елементи, у тому числі напівпровідниковий перетворювач-випрямляч. Вихідні дані для проектування вибираються із завдання, яке видається викладачем.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1974
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки763.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.