Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1981
Title: Методичні вказівки до дипломного проектування для студентів (магістрантів) спеціальності "Промислове та цивільне будівництво"
Authors: Ісмагілов, Андрій Олегович
Подтележнікова, Інна Володимирівна
Герасименко, Олег Степанович
Романенко, Олександр Валерійович
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до дипломного проектування для студентів (магістрантів) спеціальності "Промислове та цивільне будівництво" спеціалізація «Реконструкція та утримання будівель залізничного транспорту» усіх форм навчання / укладачі : А.О. Ісмагілов, І.В. Подтележнікова, О.С. Герасименко, О.В. Романенко ; кафедра будівельних матеріалів, конструкцій та споруд. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 42 с.
Abstract: Під час дипломного проектування студент розширює та закріплює теоретичні знання і практичні навички проектування. Виконуючи проект об’єкта будівництва чи проект реконструкції такого об’єкта, студенти самостійно і за допомогою консультантів приймають проектні рішення, обирають шляхи і засоби для їх реалізації, розробляють об’ємно-планувальні питання, забезпечують розрахунками надійність конструкцій, виконують обґрунтування пропозицій з технології, організації, економіки будівництва. Розроблено для студентів спеціальності “Промислове та цивільне будівництво” із спеціалізацією “Реконструкція та утримання будівель залізничного транспорту” усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1981
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БМКС 66.pdf8.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.