Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19822
Назва: Землевпорядне ґрунтознавство та ландшафтознавство
Автори: Сорочук, Наталія Ігорівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Землевпорядне ґрунтознавство та ландшафтознавство". І семестр 2023-2024 н.р. ; 103-ГЗ-Д22, 133-ГЗ-Д22, 112-ГЗ-З22 / укладач Н. І. Сорочук. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладення дисципліни полягає у забезпеченні студентів глибокими теоретичними та практичними знаннями про особливості будови ґрунтового покриву, його родючості, режимами та властивостями, класифікацією ґрунтів, агровиробничими групами, бонітуванням, захисту від ерозії, а також як головний ландшафтний компонент і об’єкт землевпорядних установ і організацій. Формуються знань, умінь і навичок використання теоретико-методологічних основ та практичної бази історії викладання дисципліни є ознайомлення студентів з історією виникнення, розвитку ґрунтознавства та ландшафтознавства, формування знань про: ґрунт та ландшафт; фактори та процеси ґрунтоутворення; основні фізичні, хімічні, біологічні властивості та режими ґрунтів, підходи до вивчення ландшафтів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19822
Розташовується у зібраннях:ОП "Геодезія, землеустрій та кадастр"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf259.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.