Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1984
Title: Розрахунок багатопрогонових статично визначних балок з використанням ПЕОМ : методичні вказівки для студентів будівельних спеціальностей
Authors: Ватуля, Гліб Леонідович
Веревічева, Марина Анатоліївна
Глазунов, Юрій Володимирович
Issue Date: 2015
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Розрахунок багатопрогонових статично визначних балок з використанням ПЕОМ : методичні вказівки для студентів будівельн их спеціальностей / укладачі : Г.Л. Ватуля, М.А. Веревічева, Ю.В. Глазунов ; кафедра будівельної механіки та гідравліки. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 38 с.
Abstract: У даних вказівках висвітлені питання розрахунку багатопрогонових статично визначних балок на нерухоме та рухоме навантаження, наведені основні теоретичні положення, розроблені варіанти домашніх розрахунково-проектувальних робіт, розглянуто приклад розрахунку. Традиційний підхід до розрахунку вказаних систем поєднується з сучасним трактуванням, яке орієнтоване на використання ПЕОМ. В методичних вказівках вміщений комплекс програм для розрахунку на нерухоме та рухоме навантаження. В програмі “BAL” реалізовано поелементний підхід до розрахунку багатопрогонових балок, в програмі “MBEAM” – алгоритм розрахунку балки як єдиної системи. Програма “BAL” рекомендується для використання як навчальна, а програма “MBEAM” для контролю розрахунків. Методичні вказівки призначені для студентів будівельних спеціальностей.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1984
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Буд механіка 1.pdf791.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.