Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19867
Title: Дослідження впливу швидкості руху поїзда на вимоги до інформаційного забезпечення локомотивних систем сигнального авторегулювання
Authors: Кошевий, Сергій Васильович
Issue Date: 2009
Publisher: Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Citation: Кошевий С.В. Дослідження впливу швидкості руху поїзда на вимоги до інформаційного забезпечення локомотивних систем сигнального авторегулювання / С.В. Кошевий // Електромагнітна сумісність та безпека на залізничному транспорті : матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції (03.06.-05.06. 2009 р.). – Дніпропетровськ : ДНУЗТ, 2009. – С. 32.
Abstract: Досліджено оптимальний об’єм сигнальної інформації, що забезпечує безпечне керування параметрами руху поїздів різних категорій у зоні їх зближення на лінії із змішаним рухом швидкісних та звичайних пасажирських і вантажних поїздів. Висвітлено передумови та попередні вимоги щодо методики проведення перевірочних розрахунків існуючих блокділянок АБ на лініях, де планується введення швидкісного руху спеціалізованого пасажирського рухомого складу, із метою раціоналізації об’ємів модернізації існуючих перегінних та локомотивних систем ЗА.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19867
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кошевий.pdf3.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.