Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19873
Title: Обґрунтування доцільності варіаційного підходу до розрахунку конструктивно-технологічних параметрів сортувальних пристроїв
Authors: Куценко, Максим Юрійович
Issue Date: 2008
Publisher: Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Citation: Куценко М. Ю. Обґрунтування доцільності варіаційного підходу до розрахунку конструктивно-технологічних параметрів сортувальних пристроїв / М. Ю. Куценко // Сучасні інформаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті : тези Міжнародної науково-практичної конференції (15.05.-16.05.2008 р.). – Дніпропетровськ : ДНУЗТ, 2008. – С. 15-16.
Abstract: Українське сьогодення визначається підвищеним інтересом з боку керівництва Укрзалізниці до питання енергозбереження у галузі, що зумовлено, насамперед, відомою кон’юнктурою на ринку енергоносіїв країни. Відомо, що одним з найбільших споживачів енергоресурсів на мережі залізниць є сортувальні станції. Особливою енергоємністю відрізняється сортувальний процес. Тому сьогодні невідкладним є вирішення питання енергозбереження у сортувальному процесі, що стало особливо актуальним у світлі реструктуризації галузі та євроінтеграції Українських залізниць.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19873
Appears in Collections:2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куценко.pdf4.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.