Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19892
Назва: Будівельні конструкції та будівлі на залізничному транспорті
Автори: Плугін, Дмитро Артурович
Мірошніченко, Сергій Валерійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Будівельні конструкції та будівлі на залізничному транспорті". 1, 2 семестри 2023-2024 н.р. / укладачі : Д. А. Плугін, С. В. Мірошніченко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 17 с.
Короткий огляд (реферат): Будівля – це наземна будівельна споруда, що складається з окремих взаємопов'язаних частин – конструкцій, виконуючих певні функції – і призначена для проживання або діяльності людей. Це, наприклад, житлові будинки, адміністративні будівлі, лікарні, залізничні вокзали, виробничі цехи і т.д. Головним завданням дисципліни «Будівельні конструкції та будівлі на залізничному транспорті» є підготовка бакалавра, який володіє фаховими навичками у галузі проектування нових і реконструкції діючих будівель та споруд, а також окремих об’єктів залізничної інфраструктури, включаючи об’єкти промислового та цивільного призначення. Вивчаючицей курс, студенти отримають уявлення про основні напрямки по проектуванню і будівництву житлових і промислових будівель; їх основні об’ємно-планувальні і конструктивні рішення; фізико-технічні основи проектування будівель.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19892
Розташовується у зібраннях:ОП "Залізничні споруди та колійне господарство"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf460.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.