Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19978
Назва: Теоретичні основи створення машин
Автори: Романович, Євгеній Валентинович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Теоретичні основи створення машин". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 13 Механічна інженерія ; спеціальності :131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування ; освітні програми : Будівельні, колійні, гірничі та нафтогазопромислові машини (БКГНМ), Організація паливно-мастильного господарства підприємств (ОПМГП) / укладач Є. В. Романович. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Основна мета навчального курсу полягає в тому, щоб на основі його вивчення студент навчився розробляти проектні рішення при проектуванні простих і складних елементів машин, оформлювати проектну документацію та використовувати при цьому системи автоматизованого проектування. Вивчаючи цей курс, студенти не тільки зрозуміють основні функції будівельних, колійних та вантажно-розвантажувальних машин, та оволодіють сучасними методиками розрахунку металоконструкцій досліджуваних машин та механізмів, їх проектуванням та естетичним оформленням. Також студенти отримають навички в розробці проектних рішень при проектуванні простих і складних елементів машин та оформленні проектної документації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19978
Розташовується у зібраннях:ОП "Організація паливо-мастильного господарства підприємств"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf598.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.