Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1998
Назва: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка залізничного транспорту"
Автори: Позднякова, Любов Олексіївна
Яковенко, Валентина Григорівна
Широкова, Олена Миколаївна
Челядінова, Наталя Геннадіївна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка залізничного транспорту" / укладачі : Л.О. Позднякова, Н.Г. Челядінова, О.М. Широкова, В.Г. Яковенко ; кафедра економіки, бізнесу та управління персоналом на транспорт". - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 34 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни "Економіка залізничного транспорту" для студентів спеціальності «Менеджмент організацій» є формування у студентів комплексного уявлення про залізничний транспорт, як про самостійну сферу професійної діяльності, а також як про складову транспортної системи країни. Роль викладання даної дисципліни полягає у тому, що студенти отримують знання про специфіку виробничої діяльності на підприємствах галузі і уміння оцінити процеси, які відбуваються під час перевезень, та їх взаємозв'язок з новими умовами економічних відносин. У свою чергу це наділяє спеціалістів практичними навичками застосування набутих економічних знань в реальному техніко-виробничому процесі на залізничному транспорті. Рекомендуються для студентів спеціальності 7.030601 «Менеджмент організацій» денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1998
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕБ і УПТ 152.pdf516.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.