Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20023
Назва: Будівлі на залізничному транспорті
Автори: Плугін, Дмитро Артурович
Романенко, Олександр Валерійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Будівлі на залізничному транспорті". І семестр 2023-2024 н.р. / укладачі : Д. А. Плугін, О. В. Романенко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Будівлі на залізничному транспорті – є базовою дисципліною при отримані професії інженера-будівельника. Метою викладання навчальної дисципліни БЗТ є підготовка фахівців, які володіють фаховими навичками у галузі проектування нових і реконструкції діючих будівель та споруд, а також окремих об’єктів залізничної інфраструктури, включаючи об’єкти промислового та цивільного призначення., відповідно до характеру майбутньої роботи студента на конкретному підприємстві. Головним завданнями вивчення дисципліни «Будівлі на залізничному транспорті» основами проектування та вивчення специфічних вимог до громадських та промислових будівель на залізничному транспорті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20023
Розташовується у зібраннях:ОП "Промислове та цивільне будівництво"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf611.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.