Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20032
Назва: Підкранові колії
Автори: Фаст, Денис Андрійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Підкранові колії". I семестр 2023-2024 н.р. ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 273 Залізничний транспорт ; освітня програма : Промислове та цивільне будівництво (ПЦБ) ; освітній рівень : перший (бакалавр) / укладач Д. А. Фаст. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Силабус навчальної дисципліни «Підкранові колії» складено відповідно до освітно-професійних програм спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» підготовки за першим рівнем вищої освіти – бакалавр. Предметом вивчення навчальної дисципліни є: ознайомлення студентів з видами вантажопідйомних кранів; конструкціями надземних та наземних підкранових рейкових колій, їх улаштування, експлуатація та ремонт; визначення напружень у верхній та нижній будовах підкранової колії. Метою навчальної дисципліни є підготовка фахівців, які володіють фаховими навичками до виробничої діяльності у промисловому та цивільному будівництві у галузі технології улаштування та утримання підкранових колій в сучасних умовах розвитку технічної бази.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20032
Розташовується у зібраннях:ОП "Промислове та цивільне будівництво"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf535.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.