Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2003
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Теоретичні основи електротехніки". Частина 4
Автори: Тихонравов, Сергій Миколайович
Зінченко, Олена Євгенівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Теоретичні основи електротехніки". Частина 4 "Перехідні процеси в лінійних електричних колах" для студентів напряму підготовки "Електричний транспорт" та напрямку підготовки "Електричні системи та комплекси транспортних засобів" денної форми навчання / укладачі : С.М. Тихонравов, О.Є. Зінченко ; кафедра електротехніки та електричних машин. - Харків : УкрДУЗТ. - 2015. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): Викладені рекомендації щодо проведення практичних занять активним методом, наведені необхідні теоретичні положення, приклади розрахунків, запропоновані контрольні запитання для самоконтролю та задачі для самостійної роботи. Методичні вказівки призначені для студентів денної форми навчання спеціальностей 6.092202 “Електричний транспорт” та 6.092201 “Електричні системи та комплекси транспортних засобів”, що вивчають дисципліну “Теоретичні основи електротехніки”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2003
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки847.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.