Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2005
Title: Завдання та методичні вказівки до виконання контрольної роботи №3 з дисципліни "Електротехніка та електромеханіка" для студентів спеціальності "Автоматика та автоматизація на транспорті" заочної форми навчання
Authors: Ананьєва, Ольга Михайлівна
Давиденко, Михайло Георгійович
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Завдання та методичні вказівки до виконання контрольної роботи №3 з дисципліни "Електротехніка та електромеханіка" для студентів спеціальності "Автоматика та автоматизація на транспорті" заочної форми навчання / укладачі : О.М. Ананьєва, М.Г. Давиденко ; кафедра електротехніки та електричних машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 14 с.
Abstract: У третій контрольній роботі студенти виконують одне завдання – розрахунок лінійного електричного кола з джерелом періодичної несинусоїдної електрорушійної сили (ЕРС). Варіанти завдання відрізняються один від одного електричними схемами, числовими значеннями елементів кола та видом вхідної ЕРС. Вихідні дані до задач визначаються згідно з двома останніми цифрами номера залікової книжки виконавця роботи: за передостанньою цифрою вибирають номер схеми кола з рисунка 1.1, а за останньою – вхідний сигнал та номінали елементів кола з таблиці 1.1 та з рисунка 1.2. Оформлення контрольних робіт повинне відповідати вимогам ДСТУ 3008–95. Як методичний посібник з оформлення роботи рекомендуємо використовувати брошуру . Рекомендовано для студентів спеціальності «Автоматика та автоматизація на транспорті» заочної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2005
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Електротехн 58.pdf559.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.