Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2008
Title: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Логістичні процеси в експлуатації та ремонті ТРС". Частина 1
Authors: Крашенінін, Олександр Семенович
Клименко, Олександр Вікторович
Сумцов, Андрій Леонідович
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Логістичні процеси в експлуатації та ремонті ТРС". Частина 1 / укладачі : О.С. Крашенінін, О.В. Клименко, А.Л. Сумцов ; кафедра експлуатації та ремонту рухомого складу. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 66 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для студентів спеціальності 6.100.501.01 «Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту (Локомотиви)» всіх форм навчання для самостійної підготовки до лабораторних робіт з метою закріплення і поглиблення знань про методи розрахунку показників, що характеризують рівень організації виробництва і логістичні складові окремих підрозділів локомотиворемонтних підприємств. Самостійна підготовка до лабораторної роботи повинна проводитись студентом заздалегідь та поза навчальними аудиторіями. У процесі самостійної підготовки перед виконанням лабораторної роботи кожен студент повинен докладно вивчити теоретичний матеріал відповідної лабораторної роботи, програми і методику лабораторних досліджень. Однією з ознак підготовки студента до лабораторної роботи є обов’язкова наявність заготовки звіту. Він має включати в себе номер роботи, її назву та мету, послідовність проведення лабораторної роботи.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2008
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.