Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2025
Title: Тестові завдання для самостійного оцінювання знань студентів першого курсу всіх факультетів з дисципліни "Англійська мова". Частина 2
Authors: Дзюба, Олена Анатоліївна
Печій, І.О.
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Тестові завдання для самостійного оцінювання знань студентів першого курсу всіх факультетів з дисципліни "Англійська мова". Частина 2 / укладачі : О.А. Дзюба, І.О. Печій ; кафедра іноземних мов. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 33 с.
Abstract: Видання підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Англійська мова» і є складовою частиною навчально-методичного комплексу. Метою цих методичних вказівок є допомогти студентові та викладачеві перевірити рівень засвоєння другої частини підручника «English for railway students» за редакцією Донець С.М. А саме, передбачається контроль та систематизація словникового запасу, а також перевірка знання граматичного матеріалу, необхідного для опанування іноземної мови. Тести базуються на текстах, тематика яких невід’ємно пов’язана з різноманітними аспектами роботи сучасної залізниці. Перевірка граматичного матеріалу подається у кожному розділі відповідно до тих аспектів, які розглядаються у підручнику. Методичні вказівки призначені для студентів усіх факультетів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2025
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ін мови.pdf611.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.