Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20293
Назва: Надійність та технічна діагностика залізничного рухомого складу
Автори: Труфанова, Альона Володимирівна
Шовкун, Вадим Олександрович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Надійність та технічна діагностика залізничного рухомого складу". І семестр 2023-2024 н.р. / укладачі : А. В. Труфанова, В. О. Шовкун. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Безпека руху поїздів у великій мірі залежить від надійності агрегатів, вузлів і деталей рухомого складу. Надійність рухомого складу - це властивість його виконувати задані функції, зберігаючи експлуатаційні показники в заданих межах протягом необхідного проміжку часу або встановленого пробігу. Надійність рухомого складу забезпечується не тільки правильним проектуванням і розрахунком, точним виготовленням та складанням, але і в значній мірі раціональної експлуатацією, технічним обслуговуванням і своєчасним і якісним ремонтом. В рамках курсу дисципліни передбачається освоєння методів постановки та вирішення інженерних завдань, методи, що вивчаються, та розв'язання за їх допомогою реальних задач дозволяють створити основу для творчого розв'язання проблем, що виникають у практичній роботі фахівця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20293
Розташовується у зібраннях:ОП "Вагони та транспортна інженерія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf963.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.