Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20303
Назва: Теплотехніка та гідравліка
Автори: Бабіченко, Юлія Анатоліївна
Павлюченков, Михайло Васильович
Онищенко, Андрій Володимирович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Теплотехніка та гідравліка". Семестр та рік навчання : 2 семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень (перший або другий) : перший ; галузь знань : 27 Транспорт ; шифр та назва спеціальності : 273 Залізничний транспорт / укладачі : Ю. А. Бабіченко, М. В. Павлюченков, А. В. Онищенко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Енергетичне та енерготехнологічне господарство сучасного промислового або транспортного підприємства є важливим комплексом, який складається з технічного устаткування для вироблення, перетворення, переміщення та споживання різноманітних видів енергії (найчастіше – теплової та електричної). Раціональне використання паливноенергетичних та сировинних ресурсів на сучасних підприємствах повинно забезпечуватися застосуванням енергозберігаючих, мало- та безвідходних технологій і принципів енерготехнологічного комбінування. Закони рівноваги та руху рідини і питання використання її енергії займали людство з найдавніших часів. Швидке зростання гідротехніки, теплоенергетики, гідромашинобудування привели до інтенсивного розвитку гідравліки, який характеризується синтезом теоретичних та експериментальних методів. Вітчизняна наука в області об'ємного і гідродинамічного приводу завжди займала і в даний час займає провідну роль.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20303
Розташовується у зібраннях:ОП "Вагони та транспортна інженерія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf388.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.