Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20361
Назва: Екологія за професійним спрямуванням
Автори: Ананьєва, Ольга Михайлівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Екологія за професійним спрямуванням". Рівень вищої освіти : перший (бакалаврський) ; галузі знань : 14 Електрична інженерія, 27 Транспорт ; спеціальності : 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 273 Залізничний транспорт ; освітні програми : Електропостачання та ресурсозберігаючі технології, Електровози та електропоїзди / укладач О. М. Ананьєва. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Однією з найбільш чутливих сфер для кожної людини є екологія. Вона безпосередньовпливає на наше здоров’я та якість життя. Глобальний екологічний стан погіршується, тому багато зусиль світової спільноти спрямовано на збереження та покращення екологічної ситуації. Згідно з дослідженнями українських вчених, найбільшу шкоду навколишньому середовищу спричиняють транспорт, промисловість, енергетика та сільське господарство. Тому питання про впровадження природозберігаючих технологій уцих сферах життєдіяльності стоїть особливо гостро. Міжнародна спільнота визначає відкриті дані з моніторингу довкілля як пріоритетні набори для оприлюднення державою. Вивчаючи цей курс, студенти опанують суть питань про загальний характер зв’язків та залежностей поодиноких і сукупних факторів живої і неживої природи, про місце людини у біосферних процесах, про шляхи оптимізації природокористування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20361
Розташовується у зібраннях:ОП "Електричний транспорт"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf187.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.