Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2037
Назва: Система сил, що не лежать в одній площині : методичні вказівки до розв'язання окремих задач з дисципліни "Теоретична механіка". Розділ "Статика"
Автори: Іванченко, Ксенія Вікторівна
Бобрицький, Сергій Владиславович
Астахова, Людмила Вікторівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Система сил, що не лежать в одній площині : методичні вказівки до розв'язання окремих задач з дисципліни "Теоретична механіка". Розділ "Статика" / укладачі : К.В. Іванченко, С.В. Бобрицький, Л.В. Астахова ; кафедра механіки і проектування машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 18 с.
Короткий огляд (реферат): Методичних вказівки з розділу «Статика»дають комплексне уявлення про обсяг і структуру питань, що виникають при вивченні дії на тіло довільної просторової системи сил, про специфіку виконання і оформлення індивідуальних самостійних завдань, ознайомлюють з прикладами, містять належні рекомендації та надають варіанти для виконання РГР, а також пропонують літературу для поглибленого вивчення. Методичні вказівки призначені для студентів будівельного та механічного факультетів денної форми навчання усіх спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2037
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МПМ 62.pdf1.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.