Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2038
Title: Загальні теореми динаміки. Використання теореми про зміну кінетичної енергії при вивченні руху механічної системи
Authors: Іванченко, Ксенія Вікторівна
Астахова, Людмила Вікторівна
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Загальні теореми динаміки. Використання теореми про зміну кінетичної енергії при вивченні руху механічної системи : методичні вказівки до розв'язання окремих задач з дисципліни "Теоретична механіка". Розділ "Динаміка" / укладачі : К.В. Іванченко, Л.В. Астахова ; кафедра механіки і проектування машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 34 с.
Abstract: методичних вказівки з розділу «Динаміка» дають комплексне уявлення про обсяг і структуру питань, що виникають при застосуванні теореми про зміну кінетичної енергії для вивчення руху механічної системи, про специфіку виконання і оформлення індивідуальних самостійних завдань, знайомлять з прикладами, наводять належні рекомендації та надають варіанти для виконання РГР, а також пропонують літературу для поглибленого вивчення. Методичні вказівки призначені для студентів будівельного та механічного факультетів денної форми навчання всіх спеціальностей.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2038
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МПМ 63.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.