Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20418
Назва: Екологічні проблеми в галузі використання та охорони земель під час воєнних дій
Автори: Сорочук, Наталія Ігорівна
Зеленська, А. А.
Сорочук, Ю. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Бібліографічний опис: Сорочук Н. І. Екологічні проблеми в галузі використання та охорони земель під час воєнних дій / Н. І. Сорочук, А. А. Зеленська, Ю. О. Сорочук // Екологічно сталий розвиток урбосистем : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (2-3 листопада 2022 р.). – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2022. – С. 89-91.
Короткий огляд (реферат): Екологічна ситуація на територіях, які стали місцем військового конфлікту з активними бойовими діями з 2014 року та частково опинились під владою окупаційних сил, значно погіршилась, набувши ознак екологічної катастрофи. Тенденцію до погіршення мають показники більшості елементів екосистем. Отримані дані засвідчують актуальний стан та динаміку змін складу ґрунтів, поверхневих стоків, ситуації з підприємствами вуглевидобувної, металургійної, нафтопереробної та хімічної промисловості та їх впливу на довкілля, стану флори та фауни, зокрема лісів, рідкісних представників природоохоронних зон і стану систем інфраструктури. У всіх випадках відстежується прямий негативний вплив бойових дій та окупаційного режиму на стан довкілля.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20418
ISBN: 978-966-695-581-7
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сорочук.pdf2.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.