Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20444
Назва: Інформаційно-вимірювальні системи
Автори: Бутенко, Володимир Михайлович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Інформаційно-вимірювальні системи". 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 15 Автоматизація та приладобудування ; спеціальність : 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка ; освітня програма : Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / укладач В. М. Бутенко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Реалізація метрологічної діяльності разом з вимірюваннями використовують комп’ютерну техніку яка широко розповсюджена в наш час. Важко уявити де вона не використовується і, тим більше, в сфері метрологічного забезпечення залізничного транспорту та інфраструктури. Її широке застосування в цій галузі дало можливість пришвидшити і покращити роботу технічних і програмно-апаратних засобів систем залізничної автоматики та керування різними технологічними об'єктами. Вивчаючи цей курс, студенти не тільки зрозуміють основоположні принципи інформаційно-вимірювальних систем та технологій а й алгоритмізації (тобто постановки та проектування задачі для подальшої реалізації її на мові програмування) та отримають початкові навички програмування специфічними мовами згідно стандарту IEC 61131-3. Інтегральна компетентність -здатність розв’язувати складні задачі і проблеми у галузі професійної діяльності із поглибленим рівнем знань та вмінь організації обчислень, достатнім рівнем інтелектуального потенціалу для вирішення проблемних професійних завдань у певній галузі автоматизації технологічних процесів метрологічного забезпечення, а також в суміжних сферах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20444
Розташовується у зібраннях:ОП "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf376.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.