Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20448
Назва: Основи метрологічного забезпечення
Автори: Комарова, Ганна Леонідівна
Волошина, Людмила Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Основи метрологічного забезпечення". Рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; спеціальність : 175 Інформаційно-вимірювальні технології ; освітня програма : Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (МІВТ) / укладачі : Г. Л. Комарова, Л. В. Волошина. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасні зміни в підходах до забезпечення якості продукції в значній мірі підвищують вимоги до організації метрологічної діяльності на підприємстві. Впровадження ефективних науково-методичних і організаційно-технічних заходів адаптації метрологічної діяльності стосовно сучасних вимог управління якістю повинні сприяти підвищенню якості процесів вимірювань у промисловості. Для забезпечення необхідної якості вимірювальних процесів здійснюється їх метрологічне забезпечення (МЗ). Формування нових підходів до організації виробництва, широкомасштабне впровадження систем управління якістю(СУЯ) значною мірою підвищують вимоги до забезпечення метрологічної діяльності на виробництві. Це зумовлює пошук шляхів підвищення якості та ефективності процесів вимірювань на етапі виготовлення продукції та інтегрування їх в процеси забезпечення якості продукції Метрологічне забезпечення будь-яких вимірювань передбачає встановлення і застосування наукових та організаційних норм і правил, а також розроблення, виготовлення і застосування технічних засобів, необхідних для досягнення єдності та потрібної точності вимірювань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20448
Розташовується у зібраннях:ОП "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf778.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.