Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20451
Назва: Основи кваліметрії
Автори: Геворкян, Едвін Спартакович
Комарова, Ганна Леонідівна
Волошина, Людмила Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Основи кваліметрії". Рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; спеціальність : 175 Інформаційно-вимірювальні технології ; освітня програма : Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (МІВТ) / укладачі : Е. С. Геворкян, Г. Л. Комарова, Л. В. Волошина. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Питання дослідження досягнутого рівня якості продукції на глобалізованому ринку є одними з найважливіших, тому що тільки якісна продукція може бути вирішальним чинником підвищення рівня життя, економічної, соціальної й екологічної безпеки людей та забезпечення конкурентоспроможності національної економіки України. Вітчизняні виробники для виживання та успіху на насиченому, конкурентному ринку мають більше уваги приділяти оцінці рівня якості продукції, що випускається і послуг, що надаються, та використовувати результати цієї оцінки у господарській діяльності при прийнятті управлінських рішень. Курс «Основи кваліметрії» є важливим для вивчення, тому що це один з перших курсів який допомагає студентам у вивченні наступних профілюючих дисциплін та дає огляд майбутньої професійної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20451
Розташовується у зібраннях:ОП "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf812.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.