Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2047
Назва: Стандартні кріпильні вироби : методичні вказівки та збірник варіантів до завдання з дисципліни "Інженерна та комп’ютерна графіка"
Автори: Семенова-Куліш, Вікторія Володимирівна
Сухарькова, Олена Іванівна
Новіков, Вадим Володимирович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Стандартні кріпильні вироби : методичні вказівки та збірник варіантів до завдання з дисципліни "Інженерна та комп’ютерна графіка" / укладачі : В.В. Семенова-Куліш, О.І. Сухарькова, В.В. Новіков ; кафедра нарисної геометрії та комп’ютерної графіки. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка» до виконання розрахунково-графічної роботи «Стандартні кріпильні вироби» ознайомлюють студентів першого курсу зі стандартним зображенням та позначенням різьби на деталях, з умовностями виконання складального кресленика. Користуючись даними збірника варіантів цих методичних вказівок, студенти виконують робочий кресленик болта та гайки, спрощене зображення з’єднання виробів болтом і розробляють до нього специфікацію. Рекомендуються для студентів факультету УПП денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2047
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НГК 140.pdf1.77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.