Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2048
Назва: Одноповерхова промислова будівля : методичні вказівки та збірник варіантів до завдання з дисципліни "Інженерна графіка"
Автори: Семенова-Куліш, Вікторія Володимирівна
Новіков, Вадим Володимирович
Сухарькова, Олена Іванівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Одноповерхова промислова будівля : методичні вказівки та збірник варіантів до завдання з дисципліни "Інженерна графіка" / укладачі : В.В. Семенова-Куліш, В.В. Новіков, О.І. Сухарькова ; кафедра нарисної геометрії та комп’ютерної графіки. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 35 с.
Короткий огляд (реферат): Одним з важливих моментів у формуванні знань інженера є вміння самостійної роботи з науковою та технічною літературою. Інженер повинен вміти читати та самостійно виконувати технічне креслення, яке є графічною моделлю реального об’єкта. Проектування та будівництво будівель та споруд виконують на основі загальнообов’язкових норм, правил та нормативних документів. Методичні вказівки рекомендуються для студентів механічного та будівельного факультетів спеціальностей Л, В, БКМ, ЗС денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2048
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки2.86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.