Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2052
Назва: Методичні вказівки та завдання до контрольної роботи з дисципліни "Основи ергономіки"
Автори: Бугайченко, Ігор Іванович
Гончаров, Андрій Вікторович
Брусенцов, Олег Віталійович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки та завдання до контрольної роботи з дисципліни "Основи ергономіки" / укладачі : І. І. Бугайченко, А. В. Гончаров, О.В. Брусенцов ; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 21 с.
Короткий огляд (реферат): У процесі вивчення дисципліни «Основи ергономіки» студент повинен виконати контрольну роботу, що складається з теоретичної (відповіді на два контрольні питання) і практичної (розв’язання двох задач) частин. Обсяг теоретичної частини не має перевищувати більше 10 сторінок. Контрольна робота виконується за варіантом, який визначається двома останніми цифрами навчального шифру студента. До захисту не допускається контрольна робота студента, що не відповідає його шифру. Робота має бути підписана виконавцем і вказана дата виконання. Рекомендуються для студентів факультету УПП заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2052
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf644.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.