Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20626
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТимофеєва, Лариса Андріївна-
dc.date.accessioned2024-02-27T17:47:44Z-
dc.date.available2024-02-27T17:47:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСилабус з дисципліни "Міжнародна стандартизація та сертифікація систем якості". Рівень здобувача вищої освіти : доктор філософії ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; спеціальність : 175 Інформаційно-вимірювальні технології ; освітня програма ; Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (МІВТ) / укладач Л. А. Тимофеєва. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20626-
dc.description.abstractОсновні тенденції діяльності в міжнародному та європейському масштабі щодо розроблення і застосування міжнародних правил і норм в галузі сертифікації можуть бути умовно класифіковані на організаційно-економічні, науково-технічні та нормативноправові. Забезпечення чіткості продукції (послуг)і певного рівня безпеки повинно бути досягнуте не тільки шляхом контролю і сертифікації незалежними органами, але й шляхом підвищення рівня компетентності постачальників (виробників), надання ними обов`язкових гарантій, відповідальність за які має чітку правову основу. У межах Європейського союзу цей принцип відповідає його законодавчим вимогам щодо прав на вільний рух товарів в усіх країнах-членах, що в межах загального процесу інтеграції передбачає включення систем випробувань та сертифікації кожної країни в європейську економічну інфраструктуру.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleМіжнародна стандартизація та сертифікація систем якостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:ОНП "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силабус.pdf688.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.