Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20626
Назва: Міжнародна стандартизація та сертифікація систем якості
Автори: Тимофеєва, Лариса Андріївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Міжнародна стандартизація та сертифікація систем якості". Рівень здобувача вищої освіти : доктор філософії ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; спеціальність : 175 Інформаційно-вимірювальні технології ; освітня програма ; Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (МІВТ) / укладач Л. А. Тимофеєва. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Основні тенденції діяльності в міжнародному та європейському масштабі щодо розроблення і застосування міжнародних правил і норм в галузі сертифікації можуть бути умовно класифіковані на організаційно-економічні, науково-технічні та нормативноправові. Забезпечення чіткості продукції (послуг)і певного рівня безпеки повинно бути досягнуте не тільки шляхом контролю і сертифікації незалежними органами, але й шляхом підвищення рівня компетентності постачальників (виробників), надання ними обов`язкових гарантій, відповідальність за які має чітку правову основу. У межах Європейського союзу цей принцип відповідає його законодавчим вимогам щодо прав на вільний рух товарів в усіх країнах-членах, що в межах загального процесу інтеграції передбачає включення систем випробувань та сертифікації кожної країни в європейську економічну інфраструктуру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20626
Розташовується у зібраннях:ОНП "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf688.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.