Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2067
Назва: Методичнi вказiвки до лабораторних робiт з дисципліни "Автоматизація бізнес-процесів"
Автори: Цехмiстро, Роман Іванович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичнi вказiвки до лабораторних робiт з дисципліни "Автоматизація бізнес-процесів" / укладач Р.I. Цехмiстро ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 42 с.
Короткий огляд (реферат): Методичнi вказiвки призначенi для пiдготовки до проведення лабораторних робiт, якi спрямованi на закрiплення та поглиблення теоретичних знань i вiдпрацювування практичних навичок з дослiдження автоматизованих засобів створення документів, що використовуються в бізнесових процесах у частині автоматизації документообороту. Новизна i складнiсть питання, якi розглядаються в дисципліні, висуває потребу активної iндивiдуальної дiяльностi кожного студента під час пiдготовки та проведення лабораторних робiт, передбачає пошук вiдповiдей на поданi проблемнi запитання, висування конкретних пропозицiй щодо покращення технiчних засобiв автоматизації. Рекомендовано для студентів напряму “Автоматизація та компютерно-інтегровані технології“ усіх форм навчання і студентів IППК.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2067
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СКС 128.pdf562.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.