Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20681
Назва: Сучасні гальмові системи вагонів
Автори: Ловська, Альона Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Сучасні гальмові системи вагонів". 2023/2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 273 Залізничний транспорт ; освітня програма : Вагони та вагонне господарство / укладач А. О. Ловська. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Від стану і якості роботи залізничного транспорту залежать: забезпечення потреби громадян у перевезеннях, швидкість перевезення вантажів, перспективи подальшого соціально-економічного розвитку регіонів, захист державою національного суверенітету і безпеки країни, реалізація транзитного потенціалу країни для отримання економічного ефекту від участі в міжнародних перевезеннях тощо. Для підвищення ефективності перевізного процесу в умовах підвищених експлуатаційних швидкостей необхідним є впровадження рухомого складу нового покоління з покращеними технікоекономічними показниками. При цьому особливу увагу необхідно приділяти гальмовій системі рухомого складу, як одному з найбільш відповідальних вузлів від надійності якого залежить безпека руху. Існуючі вимоги до сучасного рухомого складу приводять до необхідності збільшення швидкостей його руху, також стають більш жорсткими підвищені вимоги до надійності роботи гальмівної системи поїзда для забезпечення безпеки руху. Для забезпечення високої ефективності роботи гальмівної системи швидкісних і високошвидкісних поїздів у першу чергу необхідна наявність всіх елементів системи з найбільш високою якістю й надійністю роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20681
Розташовується у зібраннях:ОПП "Вагони та вагонне господарство"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf738.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.