Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2071
Title: Методичні вказівки до лабораторної роботи 3 з дисципліни "Технології мережевих вимірювань на залізничному транспорті" спеціальності "Телекомунікаційні системи та мережі" та дисципліни "Вимірювання в цифрових системах передачі" спеціальності "Автоматика та автоматизація на транспорті"
Authors: Колісник, Марина Олександрівна
Issue Date: 2015
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторної роботи 3 з дисципліни "Технології мережевих вимірювань на залізничному транспорті" спеціальності "Телекомунікаційні системи та мережі" та дисципліни "Вимірювання в цифрових системах передачі" спеціальності "Автоматика та автоматизація на транспорті" / укладач М.О. Колісник ; кафедра транспортного зв’язку. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 57 с.
Abstract: Наведено теоретичні відомості про вимірювання основних параметрів електричних кабелів та існуючі вимірювальні пристрої. За результатами виконання лабораторної роботи студенти отримають практичні навички виконання вимірювань основних параметрів електричних кабелів з використанням рефлектометра ETDR 10. Методичні вказівки призначено для студентів факультету АТЗ всіх форм і термінів навчання, студентів і магістрів ІППК та слухачів ФПК.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2071
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Трансп зв 59.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.