Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20723
Title: Дослідження моделі розподілу інформаційно– розрахункових завдань в кластері Grid системи на основі рішення задачі про призначення
Authors: Тимошенко, Євген Валерійович
Issue Date: 2008
Publisher: Донецький інститут залізничного транспорту Української державної академії залізничного транспорту
Citation: Тимошенко Є. В. Дослідження моделі розподілу інформаційно– розрахункових завдань в кластері Grid системи на основі рішення задачі про призначення / Є. В. Тимошенко // Збірник наукових праць Донецького інституту залізничного транспорту. - 2008. - № 16. - С. 63-71.
Abstract: На основі імітаційної комп’ютерної моделі взаємодії Grid системи та кластера з відчужуваними обчислювальними ресурсами, дослідити продуктивність запропонованої паралельної рангової процедури розподілу розрахункових завдань у кластері. А саме: у ході експерименту перевірити ступінь обчислювальної та часової складності програмного алгоритму, що реалізує процедуру оптимального розподілу завдань. Для створених на основі згаданої рангової процедури спрощених (наближених) алгоритмів розподілу завдань, з’ясувати ступінь залежності кількості неточних рішень та їхньої відносної похибки від розміру кластера Grid системи (кількості змінних здачі розподілу).
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20723
ISSN: 1993-5579 (print)
Appears in Collections:2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тимошенко.pdf360.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.