Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20748
Title: Методи оцінки якості продукції
Authors: Комарова, Ганна Леонідівна
Волошина, Людмила Володимирівна
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Силабус з дисципліни "Методи оцінки якості продукції". ІІ семестр 2023-2024 н.р. ; рівень : другий освітній (магістр) ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; спеціальність : 175 Інформаційно-вимірювальні технології ; освітня програма : Якість, стандартизація та сертифікація (ЯСС) / укладачі : Г. Л. Комарова, Л. В. Волошина. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Abstract: У наш час передові підприємства в розвинутих країнах для підвищення конкурентоспроможності своєї продукції більшою мірою стають на шлях якості. Якість стала однією з найважливіших конкурентних переваг, яку в стратегічному плані взяли на озброєння багато виробників матеріальних товарів та надавачів послуг для забезпечення свого успіху на національних та інтернаціональних ринках. Все ширше впроваджується в роботу підприємств міжнародні стандарти якості серії ISO 9000 (http://www.iso.org). На їхній основі в підприємствах створюються і впроваджуються системи якості. Застосування в роботі підприємств принципів управління якістю, всеохоплюючого управління якістю, впровадження та сертифікація систем управління якістю підіймає організацію на якісно новий рівень сучасного менеджменту, що відкриває перед нею нові ринки та можливості. Питання дослідження досягнутого рівня якості продукції на глобалізованому ринку є одними з найважливіших, тому що тільки якісна продукція може бути вирішальним чинником підвищення рівня життя, економічної, соціальної й екологічної безпеки людей та забезпечення конкурентоспроможності національної економіки України.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20748
Appears in Collections:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силабус.pdf911.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.