Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20752
Назва: Законодавча метрологія
Автори: Комарова, Ганна Леонідівна
Волошина, Людмила Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Законодавча метрологія". IІ семестр 2023-2024 н.р. ; рівень : другий освітній (магістр) ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; спеціальність : 175 Інформаційно-вимірювальні технології ; освітня програма : Якість, стандартизація та сертифікація (ЯСС) / укладачі : Г. Л. Комарова, Л. В. Волошина. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Метрологія – це наука про вимірювання та його застосування. Метрологія включає всі теоретичні та практичні аспекти вимірювання, при будь-яких невизначеності вимірювання та сфери застосування. Метрологія є дуже широким поняттям, так як є багато речей, які можна виміряти, багато різних способів виконання вимірювань, і навіть різних способів, за якими можна виразити результати вимірювань. Застосування метрології визначає якість товарів, що виробляються, та процесів шляхом точних і надійних вимірювань. Метрологія відіграє ключову роль у прийнятті науково-технічних інновацій, створення і ефективного виробництва продукції, яка відповідає потребам ринку, а також у виявленні та запобіганні невідповідностей. Це забезпечує фундаментальну підтримку випробувань в області охорони здоров’я і безпеки, моніторингу навколишнього середовища, а також харчової промисловості. Вона також забезпечує основу для чесної торгівлі в національній економіці та міжнародній торгівлі на світовому ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20752
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf778.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.