Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2076
Title: Підвищення ефективності теплоенергетичних установок : методичні вказівки до виконання курсових і дипломних проектів
Authors: Корогодський, Володимир Анатолійович
Полтавський, Іван Павлович
Василенко, Олег Вадимович
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Підвищення ефективності теплоенергетичних установок : методичні вказівки до виконання курсових і дипломних проектів з дисципліни “Підвищення ефективності теплоенергетичних установок” для студентів спеціальності “Теплоенергетика” / укладачі : В.А. Корогодський, І.П. Полтавський, О.В. Василенко ; кафедра теплотехніки і теплових двигунів. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 54 с.
Abstract: У методичних вказівках розглянуто загальні визначення й поняття собівартості промислової продукції, нормативні методичні вказівки за структурою витрат і їхнім розрахунком. Дані методичні вказівки присвячені характеристиці витрат і калькуляції собівартості енергетичної продукції на теплових електричних станціях (ТЕС) - електричної й теплової енергії. Зроблено аналіз методів розподілу витрат на теплоелектроцентралях (ТЕЦ) між видами продукції – електроенергією й теплотою. У зв'язку зі зміною цін на основні фонди, паливо, ремонтні роботи, розміру зарплати й цін на інші витрати абсолютні значення їхньої собівартості не наводяться. Методичні вказівки призначені для студентів усіх форм навчання спеціальності “Теплоенергетика”.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2076
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТТД 89.pdf736.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.