Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2080
Title: Організація виконання вантажних операцій на місцях загального та незагального користування : методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни "Організація виконання вантажних операцій"
Authors: Ковальов, Антон Олександрович
Обухова, Анна Леонідівна
Ковальова, Олена Василівна
Чудна, Ольга Леонідівна
Issue Date: 2015
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Організація виконання вантажних операцій на місцях загального та незагального користування : методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни "Організація виконання вантажних операцій" / укладачі : А.О. Ковальов, А.Л. Обухова, О.В. Ковальова, О.Л. Чудна ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - 30 с.
Abstract: Ця розробка створена для застосування її студентом при виконанні курсової роботи «Організація виконання вантажних операцій на місцях загального та незагального користування» і призначена для вирішення питань, які зустрічаються в курсовій роботі і недостатньо розглянуті в спеціальній літературі. При опрацюванні роботи студент також повинен користуватись навчально-методичними джерелами та довідниками, що наведені у списку літератури. У тексті розробки наведені розрахункові таблиці і схеми, а також методика їх заповнення. Методичні вказівки призначені для студентів напряму підготовки «Транспортні технології (залізничний транспорт)», які вивчають курс дисципліни «Організація виконання вантажних операцій», денної та заочної форм навчання і слухачів ІППК.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2080
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf950.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.