Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20882
Назва: Цифровий радіозв’язок та супутникова навігація в системах керування рухом поїздів
Автори: Сосунов, Олександр Олексійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Цифровий радіозв’язок та супутникова навігація в системах керування рухом поїздів". Семестр та рік навчання : 7 семестр 4 року навчання ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; шифр та назва спеціальності : 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка ; освітня програма : Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / укладач О. О. Сосунов. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Цифровий радіозв’язок та супутникова навігація в системах керування рухом поїздів» (ЦРЗСН) є надання теоретичних та практичних знань основних принципів побудови і технічної реалізації на базі сучасних інформаційних технологій важливих та актуальних на даний час складових систем сигнального авторегулювання (САР), методів організації каналів зв’язку та обміну інформацією між стаціонарними та бортовими пристроями САР з використанням цифрового дуплексного поїзного радіозв’язку (ЦДПРЗ) та супутникових систем навігації (ССН), впливу на безпеку руху поїздів інформаційного забезпечення систем САР.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20882
Розташовується у зібраннях:ОП "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf570.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.