Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20891
Назва: Спеціальні вимірювання в системах автоматики та робототехніки
Автори: Сосунов, Олександр Олексійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Спеціальні вимірювання в системах автоматики та робототехніки". Семестр та рік навчання : 8 семестр 4 року навчання ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; шифр та назва спеціальності : 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка ; освітня програма : Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка / укладач О. О. Сосунов. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом дисципліни “Спеціальні вимірювання в системах автоматики та робототехніки” є основні категорії, принципи і поняття сучасного виконання вимірювань в пристроях залізничної автоматики. Викладання дисципліни базується на знаннях, вміннях і навичках, отриманих при вивченні дисциплін "Вища математика", "Теорія ймовірностей", "Фізика", "Алгоритмізація, програмування та організація обчислювальних робіт", "Електротехніка та електромеханіка", "Електроніка, мікросхемотехніка, мікропроцесорна та комп’ютерна техніка", "Об’єкти автоматизації та роботизації", "Основи автоматики та теорія автоматичного керування".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20891
Розташовується у зібраннях:ОП "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf364.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.