Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20898
Назва: Системи автоматизованного проектування та компютерного моделювання
Автори: Індик, Сергій Володимирович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Системи автоматизованного проектування та компютерного моделювання". Освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; спеціальність : 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка ; освітня програма : Комп’ютерно-інтегровані технології та хмарні сервіси / укладач С. В. Індик. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Автоматизоване проектування та комп’ютерне моделювання є основним чинником, що спричиняє стрімкий розвиток залізничного транспорту та інфраструктури. У той самий час, коли потреби в контролі та діагностики на залізниці збільшується, з’являється можливість використання альтернативних методів та засобів контролю та діагностики в системах залізничного транспорту. Ці питання особливо гостро постають на фоні різкого збільшення затрат на відновлення пошкоджених комп'ютерних систем і мереж на залізниці. Вивчаючи цей курс, студенти не тільки зрозуміють основоположні принципи запобігання пошкодження коштовного обладнання завдяки контролю та діагностики але й навчатися тестопридатного проектування отримання комп'ютерних систем і мереж та ефективного використання, норми державної політики з цього питання в контексті впровадження нових світових методів та засобів контролі та діагностики комп'ютерних систем і мереж на залізниці України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/20898
Розташовується у зібраннях:ОП "Комп’ютерно-інтегровані технології та хмарні сервіси"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf185.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.