Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21202
Назва: Пристрої телекомунікаційних систем
Автори: Ковтун, Ірина Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Пристрої телекомунікаційних систем". ІІІ/V семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалаврський) ; галузь знань : 17 Електроніка та телекомунікації ; спеціальність : 172 Телекомунікації та радіотехніка ; освітня програма : Телекомунікації та радіотехніка / укладач І. В. Ковтун. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): На етапі розвитку сучасних інформаційних мереж нового покоління уже неможливо собі уявити телекомунікаційне обладнання без сучасних мікропроцесорів та мікроконтролерів. Широкий спектр функцій, які реалізують системи комутації, шлюзи, маршрутизатори, інтегровані платформи, сервери, робочі станції, вимагає від процесорів та мікроконтролерів високої продуктивності та багатофункційності. Сучасна телекомунікаційна сфера людської діяльності, що спрямована на пересилання інформаційних повідомлень за допомогою сигналів, не можлива без інтенсивного залучення до основних процедур з обробки і передавання даних обчислювальної техніки (ОТ) і мікропроцесорних систем (МПС). Тому дана навчальна дисципліна, розглядаючи існуючі архітектури і структури ОТ, мікропроцесорів (МП) та МПС, а також систему команд МП на мові асемблера, вузли обчислювальної техніки та мікропроцесорних систем, програмування мікропроцесорів фірми Intel є практичною основою сукупності знань і вмінь, що суттєво розширюють і доповнюють телекомунікаційний профіль фахівця в області систем та мереж зв’язку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21202
Розташовується у зібраннях:ОП "Телекомунікації та радіотехніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf195.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.