Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21207
Назва: Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті
Автори: Індик, Сергій Володимирович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті". Освітній рівень : перший (бакалаврський) ; галузь знань : 17 Електроніка та телекомунікації ; спеціальність : 172 Телекомунікації та радіотехніка ; освітня програма : Телекомунікації та радіотехніка / укладач С. В. Індик. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті відіграють важливу роль в реалізації методів пошуку, збору, зберігання, обробки, представлення і розповсюдження інформації. При цьому постійно зростають вимоги до швидкості передачі даних та якісних показників телекомунікаційних та інформаційних мереж. Вивчаючи цей курс, студенти отримають досвід побудови телекомунікаційних та інформаційних мереж залізничного транспорту та локальних мереж на основі технологій Ethernet.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21207
Розташовується у зібраннях:ОП "Телекомунікації та радіотехніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf192.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.