Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21212
Назва: Проєктно-технічна документація в галузі телекомунікацій
Автори: Ковтун, Ірина Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Проєктно-технічна документація в галузі телекомунікацій". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалаврський) ; галузь знань : 17 Електроніка та телекомунікації ; спеціальність : 172 Телекомунікації та радіотехніка ; освітня програма : Телекомунікації та радіотехніка / укладач І. В. Індик. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна „Проєктно-технічна документація в галузі телекомунікацій” забезпечує загальне професійне спрямування процесу навчання студентів та їхню підготовку для вивчення всіх професійно-орієнтованих дисциплін. Графічна інформація відрізняється від словесної більшою конкретністю, виразністю, лаконічністю, не знає кордонів. При вивченні навчальної дисципліни враховується комплексний системний підхід до оволодіння студентами знань, які дають можливість своєчасно адаптуватися до глибоких змін в техніці телекомунікацій, зростаючого потоку інформації, новітніх науково-технічних досягнень в галузі інформаційно-комунікаційних технологій. Навчальна дисципліна спрямована на використання набутих навиків студентами під час вивчення фахових дисциплін для розробки дипломних робіт (проектів), розрахунковографічних робіт, а також виконання наукових експериментів та моделювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21212
Розташовується у зібраннях:ОП "Телекомунікації та радіотехніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf166.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.