Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2123
Title: Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 263 "Цивільна безпека"
Authors: Козодой, Дмитро Сергійович
Костиркін, Олег Володимирович
Кисельова, Світлана Олександрівна
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 263 "Цивільна безпека" / укладачі: Д. С. Козодой, О. В. Костиркін, С. О. Кисельова; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків: УкрДУЗТ, 2020. - 14 с.
Abstract: Цими методичними рекомендаціями відповідно до освітньої програми «Безпека та охорона праці на залізничному транспорті» факультету управління процесами перевезень (УПП) Українського державного університету залізничного транспорту (УкрДУЗТ) визначаються основні вимоги до випускної кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня бакалавра. Методичні рекомендації розроблені у відповідності до «Положення про кваліфікаційну (випускну) роботу студента УкрДУЗТ». Випускна кваліфікаційна робота бакалавра є заключним етапом навчання студентів-бакалаврів, головною метою якої є розв’язання складного спеціалізованого завдання або практичної проблеми в сфері цивільної безпеки, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, із застосуванням теорій та методів проведення моніторингу, запобігання виникненню аварій, надзвичайних ситуацій, нещасним випадкам (на виробництві) і професійним захворюванням, оцінювання їх можливих наслідків та їх ліквідування. Основними завданнями випускної кваліфікаційної роботи бакалавра є: - систематизація, закріплення і розширення теоретичних знань, отриманих у процесі навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра, та їх практичне використання при вирішенні конкретних інженерних, соціально-економічних і виробничих питань у галузі професійної діяльності (охорони праці та промислової безпеки); - розвиток навичок самостійної роботи, оволодіння методами проведення досліджень та експериментів, використання сучасних інформаційних технологій при роботі з нормативними документами, довідковою та спеціальною літературою у процесі розв’язання задач дипломної роботи; - визначення відповідності рівня підготовки студента-бакалавра вимогам освітньо-професійної програми підготовки бакалавра, його готовності та спроможності до самостійної роботи в сучасних умовах прогресу науки, техніки та культури.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2123
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР.pdf259.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.