Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21257
Назва: Математичні моделі в менеджменті
Автори: Волохова, Інна Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Математичні моделі в менеджменті". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 073 Менеджмент ; освітні програми : Менеджмент організацій і адміністрування (МОіА), Управління персоналом та економіка праці (УПЕП) / укладач І. В. Волохова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): В сучасних економічних умовах господарювання України формування фундаментальних засад розвитку підприємств є актуальним завданням. У цьому аспекті виникає необхідність використання інструментарію, який органічно поєднує математичні методи для вирішення економічних проблем з метою отримання кількісних оцінок і моделей у процесі прийняття управлінських рішень. Головне призначення цього курсу – це розв’язання конкретних економічних задач за допомогою побудови математичної моделі системи. Розвиток таких складових економіко-математичних методів як математичне програмування, теорія масового обслуговування, теорія управління ресурсами, сприяв тому, що математичні методи стали важливим інструментом теоретикоекономічних досліджень, необхідним елементом прикладного економічного аналізу та управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21257
Розташовується у зібраннях:ОП "Менеджмент організацій і адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf375.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.