Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21294
Назва: Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації
Автори: Щебликіна, Олена Вікторівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації". І семестр 2023–2024 н.р. (повна та скороченна форма навчання) ; рівень вищої освіти : перший (бакалавр) ; галузь знань : 15 Автоматизація та приладобудування ; спеціальність : 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології ; освітня програма : Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / укладач О. В. Щебликіна. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Зміст навчальної дисципліни “Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації” відображає сутність виробничих процесів та обладнання об’єктів автоматизації, предметом є експлуатаційно-технологічні основи реалізації виробничих процесів, структурно-логічної побудови та функціонування обладнання об’єктів автоматизації на об’єктах транспортного призначення (залізничних станціях, перегонах, сортувальних гірках), що забезпечуються різними методами та засобами. Вона дає базові поняття теорії автоматизації керування виробничими процесами на об’єктах транспортної інфраструктури, їх топологічної побудови, загальної методології проектування інфраструктурних об’єктів та реалізації на них транспортно-експлуатаційної діяльності..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21294
Розташовується у зібраннях:ОП "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf3.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.