Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21341
Title: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня всіх форм навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» освітньої програми «Геодезія, землеустрій та кадастр»
Authors: Угненко, Євгенія Борисівна
Шевченко, Анна Олександрівна
Коростельов, Євген Миколайович
Орел, Євген Федорович
Issue Date: 2024
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня всіх форм навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» освітньої програми «Геодезія, землеустрій та кадастр» / укладачі : Є. Б. Угненко, А. О. Шевченко, Є. М. Коростельов, Є. Ф. Орел ; кафедра вишукувань та проєктування шляхів сполучення, геодезії та землеустрою. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 48 с.
Abstract: У методичних вказівках розглянуто мету і основні завдання; компетентності, що формуються у слухачів; тематику та вимоги щодо вибору теми випускних кваліфікаційних робіт; структуру та правила оформлення пояснювальної записки та графічного / презентаційного матеріалу; методи контролю та захисту; перелік документів, які необхідно подати для захисту випускної кваліфікаційної роботи; вимоги до наявності системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти. Методичні вказівки ґрунтуються на чинній нормативно-технічній документації України і досвіді виконання випускних кваліфікаційних робіт землевпорядних вишукувань і землеустрою. Методичні вказівки рекомендовано для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня всіх форм навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» освітньої програми «Геодезія, землеустрій та кадастр».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21341
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.