Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21353
Title: Обгрунтування уніфікації підходів до побудови та експлуатації інформаційно-керуючих систем на залізничному транспорті України та Європи
Authors: Мойсеєнко, Валентин Іванович
Каменєв, Олександр Юрійович
Гаєвський, Віталій Вікторович
Issue Date: 2017
Publisher: Академія технічних наук України
Citation: Мойсеєнко В. І. Обгрунтування уніфікації підходів до побудови та експлуатації інформаційно-керуючих систем на залізничному транспорті України та Європи / В. І. Мойсеєнко, О. Ю. Каменєв, В. В. Гаєвський // Прикладні науково-технічні дослідження: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (5-7 квітня 2017 р.). – Івано-Франківськ : Симфонія форте, 2017. – С. 153.
Abstract: У теперішній час відбувається інтенсивний розвиток інформаційно-керуючих систем на залізничному транспорті України та Європейського Союзу. В цілому має місце спільність підходів до побудови та функціонування систем керування рухом поїздів, їх елементної бази та технології обслуговування в зазначених країнах. У першу чергу це пояснюється використанням обладнання провідних світових брендів (Siemens, Bombardier Transportation тощо). У той же час для систем критичного призначення мають місце індивідуальні розробки, що враховують специфічні вимоги окремої країни, умови експлуатації, інтенсивності руху, нормативно-правової бази тощо.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21353
ISBN: 978-966-284-110-7
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мойсеєнко.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.