Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2135
Назва: Диференціальне та інтегральне числення
Автори: Могульський, Євгеній Зіновійович
Бородай, Геннадій Прокопович
Дрогаченко, А. О.
Рибачук, Олена Василівна
Дата публікації: 2011
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Диференціальне та інтегральне числення : навчальний посібник / Є. З. Могульський, Г. П. Бородай, А. О. Дрогаченко, О. В. Рибачук. – Харків : УкрДАЗТ, 2011. — 311 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник базується на лекціях, що протягом багатьох років читалися в ХУПС та УкрДАЗТ майбутнім інженерам різних спеціальностей, і призначений переважно для студентів вищих навчальних закладів, де програма з математики не перевершує 280 год. На вивчення питань, які розглядаються у посібнику, відводиться у першому та другому семестрах близько 120 год. Посібник не ставить за мету викладання матеріала на високому “  ” рівні. Хоча матеріал подається з більшими або меншими втратами математичної точності, в ньому є доступні доведення богатьох важливих теорем та фактів курсу. Основні поняття та теореми ілюструються великою кількістю докладно розв’язаних прикладів. Наприкінці кожного розділу наведено багато вправ, необхідних для кращого засвоєння матеріалу. До всіх задач надані відповіді, що дозволить студенту здійснювати самоконтроль. Таким чином, навчальний посібник поєднує функції підручника та задачника.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2135
ISBN: 978-966-2033-64-9
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf2.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.