Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2141
Назва: Тестові завдання з дисципліни "Надійність технічних систем і техногенний ризик" для самостійної роботи (частина перша)
Автори: Гармаш, Богдан Костянтинович
Білецька, Євгенія Сергіївна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Тестові завдання з дисципліни "Надійність технічних систем і техногенний ризик" для самостійної роботи (частина перша) / укладачі : Б. К. Гармаш, Є. С. Білецька ; кафедра "Охорона праці та навколишнього середовища". - Харків: УкрДУЗТ, 2019.
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках наведені основні теоретичні положення щодо розробки фізичних і математичних моделей системи «людина – машина –середовище»; аналізу небезпек і ризиків, пов'язаних із створенням та експлуатацією сучасної техніки і технологій; прогнозування, оцінювання, усування причин і пом'якшення наслідків нештатної взаємодії компонентів в системах типу «людина – машина –середовище»; створення та безпечної експлуатації сучасної техніки. Рекомендовані для студентів спеціальності 263 «Цивільна безпека»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2141
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЗ.pdf.pdf368.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.